Politiikka

”Rapajuopolle” vaaditaan potkuja – Hätkähdyttävä vetoomus Sauli Niinistölle: ”Vakavista alkoholiongelmista vaikenemalla tehdään karhunpalvelus ongelmasta kärsivälle”

Lehtikuva
Lehtikuva

Keskustan ex-kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii, että Euroopan komission luxemburgilainen puheenjohtaja Jean-Claude Juncker erotetaan tehtävästään.

Juncker aiheutti viime viikonloppuna jälleen hämmennystä käytöksellään. Juncker tervehti vastaantulevaa EU:n varaprotokollapäälikkö Pernilla Sjölinin pöllyttämällä hänen hiuksiaan. Asiasta kertoi Daily Mail. Lisäksi Juncker muun muassa matki häntä vastaantulevaa naista ennen kuin tervehtii häntä.

Käytös herätti taas kysymyksiä, mikä on Junckerin suhde alkoholiin.

Lue lisää: Junckerilta jälleen käsittämätöntä sekoilua, erikoinen tempaus hämmentää – katso video tapahtumista!

Kärnä sanoo mielipiteensä suoraan blogissaan.

Mikko Kärnä.

”Rapajuoppo on johtanut Euroopan unionia jo vuosikausia. Ongelmat ovat olleet pitkään tiedossa, mutta niistä on systemaattisesti vaiettu. Media on toki asian noteerannut, mutta yksikään Euroopan johtajista, komissaareista, unionin korkeista virkamiehistä tai Junckerin oman puolueryhmän EPP:n jäsenistä ei ole nostanut asiaa esille. Ei yksikään. Pidän tätä häpeällisenä.”

Kärnä vetoaa jopa presidentti Sauli Niinistöön ja Suomen hallitukseen.

”Vakavista alkoholiongelmista vaikenemalla tehdään karhunpalvelus ongelmasta kärsivälle. Junckerin tapauksessa tehdään myös karhunpalvelus koko Euroopan unionin uskottavuudelle ja sen arvostukselle instituutiona.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 6 Demokraatti
HYVÄN TÄHDEN - Hussein al-Taee on kulkenut pitkän matkan
HYS! - Mitä Mitä se sulle kuuluu, mitä mä tienaan?
BREXIT - Tulevaisuus jonka ei pitänyt toteutua
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Demokraatti 7/19: Oho! Miten tässä nyt näin kävi? Norja on hoitotyön onnela, Minä-minä-ero! Miksi Ville Virtanen katsoo muualle?
21.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat